Hogyan működik

A Stabilizált Vízbe oldott Ózon (Stabilised Aqueous Ozon (SAO™)) rendkívűl hatásos, biztonságos és környezetbarát megoldás, mindenféle kemikália használata nélkül!

Mi teszi a SAO™-t ilyen erős tisztítőszerré?

Ami a Stabilizált Vízbe oldott Ózonos (SAO™) vizet oly hatékonnyá teszi, az a benne oldott ózon (O3). Az ózon természetes környezetben instabil, ami azt jelenti szeretne oxigénné alakulni és leadni a plusz O atomot. Ez a jellemzője teszi különlegesen hatékony természetes tisztítószerré. Molekuláris szinten oxidálják a szennyeződéseket (fehérjéket, gombákat, baktériumokat és vírusokat, azaz minden egyszerű “létformát”) 99.999%-át, mielött oxigénné (O2) alakulnak. Halálos a vírusokra/baktériumokra, de biztonságos emberek és a környezet számára!Az Oxigén Ózonná alakul majd elkeveredik a stablilizált vízzel hogy SAO™ oldatot képezzen.
A molekulák a fertőtlenítő oldatban vonzódnak a baktériumokhoz és szennyeződésekhez, és megsemmisítik azokat az érintkezéskor.
A SAO™ oldat percek alatt visszaalakul vízzé és oxigénné.

Hogyan jön létre a SAO™?

A készülék elektromosság segítségével a normál csapvízben található oxigén (O2) molekulákat ózonná (O3) alakítja. Ebben az állapotban rendkívűl hatásos: reakcióba lép a kosszal, szennyeződésekkel, vírusokkal és baktériumokkal illetve gombákkal elpusztítva azok 99.999%-át kolekuláris szinten. Az elegy oldott ózonként csak korlátozott ideig marad, idővel visszaalakul normál csapvízzé.
Ez a fertőtlenítési módszer számos laboratóriumi vizsgálaton túl esett, és világszerte vezető intézmények igazolják rendkívüli hatékonyságát és biztonságosságát.